Izjava Duleta Vujosevica posle pobede nad Cibonom

Published on 12/15,2008

Posle pobede svog tima nad zagrebačkom Cibonom u 12. kolu NLB Lige Duško Vujošević pozvao je navijače da se uzdrže od vređanja protivnika.

Vujošević je istakao da su njegovi igrači pokazali veliki talenat i energiju. "Zahvaljujući večerašnjoj pobedi lakše smo se oporavili od poraza protiv Reala. Moji igrači pokazali su talenat i utrošili veliku energiju. Hvala i navijačima na podršci, oni shvataju da su utakmice Jadranske lige kvalifikacije za Evroligu", rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle utakmice. 

Vujošević je istakao da je pobeda nad Cibonom važna i zbog toga što je zagrebački klub jedan od konkurenata Partizana za plasman na završni "Fajnal for" turnir Jadranske lige. 

"Ovo je važna utakmica, oni su na početku Jadranske lige izgubili od Hemofarma i Zadra i njima je svaka utakmica do kraja takmičenja eliminiciona. Ciboni predstoji veliki borba za ulazak među četiri najbolje ekipe, ali imaju odličnu ekipu", kazao je on. 

Vujošević je dodao da mu je zasmetalo što su pojedini navijači Partizana vređali igrače Cibone. 

"Hvala navijačima na podršci i na tome što su došli u, za pojmove Jadranske lige, velikom broju. Prepoznali su značaj utkamice. Zasmetalo mi je što su pojedini navijači vikali 'Ustaše, ustaše'. Igrači Cibone nisu ustaše, oni su pošteni momci koji se bave sportom", naveo je on i pozvao navijače "to više ne rade i ostave drugima da prave takve greške", "Cibona ima finansijskih problema. Njima kasni treća stipendija, mi smo i dalje na onoj jednoj. i pored toga moji momci pokazuju da su ljudi visokog morala. Oni znaju da predstavljaju i klub i grad i državu. A časno je za otadžbinu mreti..."


Comments

  1. 12/21,2008 | 04:28

    Jeste kralj Dule mada je malo(sa namerom) preterao ovoga puta,realno da nismo pobedili ne bi ih toliko hvalio,bilo bi: 'zeleo bi da cestitam ciboni na pobedi,ali da se osvrnemo na sudjenje ona dva Slovenca' :)

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me